Verfspeciaalzaak

Sosef & vd Knaap is inmiddels een breed begrip geworden in het westland, die al sinds 1937 ingeschakeld kan worden voor al uw schilderwerk. Onze schilders werken alleen maar met de beste producten voor het beste resultaat. Alle verven zijn van zeer goede kwaliteit en daarom zeer duurzaam.

‘Een zaak met verve’

Onze verfspeciaalzaak en showroom bestaat al zo’n 30 jaar en is verbonden aan ons schildersbedrijf. 

Het speciale karakter ziet u terug in het winkelbeeld, de sfeer en uiteraard het ruime aanbod aan verf, behang en het uitgebreide assortiment aan verfartikelen. Kortom een speciaalzaak die de naam ook waarmaakt. Dat geldt ook voor de deskundigheid van onze vakmensen die u een uitstekend advies geven over kleuren, verf, behang en producteigenschappen. Adviseren is voor ons  meedenken over uw specifieke situatie, wensen en daar de beste oplossing en aanpak voor kiezen.  

In de winkel vindt u op ons vakgebied letterlijk ‘alles onder één dak’. Een groot assortiment, professioneel advies en de vakmensen die het werk voor u kunnen uitvoeren. 

Onze visie;  ‘klantgericht meedenken, vakmanschap en  ontzorgen’

Behang 

Een behangen wand kan een eyecatcher zijn in een woning, bedrijf of kantoor en zien we terug in ieder woonmagazine.  Ook bij Sosef & v.d. Knaap hebben wij daar oog voor. Bij ons vindt u vele soorten behang, van vliesbehang tot textielbehang met motieven. Kom gerust langs en bekijk diverse behangsoorten in onze winkel. We vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheid tot de inzet van onze behangers.

Gaat u zelf behangen?

Dan zorgen wij voor het juiste advies en brengen u de fijne kneepjes van het behangen bij. Wij denken met u mee en zorgen ervoor dat alles in huis is om goed voorbereid aan de slag te gaan.

 

Een aantal projecten:

De merken die wij o.a. verkopen zijn