Interieur & wonen

Het uitkiezen van een nieuwe vloer is vaak wikken en wegen. Wat past er bij het interieur, wat vindt u zelf mooi, is het materiaal wel duurzaam? Waar doet u in een bepaalde situatie goed aan?  Leg deze vragen gerust aan ons voor. We denken graag met u mee. Het delen van onze ervaring en  ideeën is vanzelfsprekend. In de afweging om het zelf aan te leggen of door onze vakmensen kunt u op een objectief oordeel vertrouwen.

Interieur & wonen

In onze speciaalzaak is een groot palet aan mogelijkheden in ‘vloerbedekking’ te vinden. Van verschillende tapijtsoorten tot marmoleum, linoleum en laminaat. Maar ook nieuwe collecties van Moduleo, mFlor en Forbo (de specialisten in pvc vloeren) zijn er te bewonderen.

Tapijtreiniger

Hagerty tapijtreinigsmachine zorgt voor het hygiënisch reinigen van tapijt, meubelstof, autostoelen, trapbekleding, matrassen en andere stoffen en is bij ons te huur. Goed nieuws voor mensen die gevoelig zijn voor  stofdeeltjes of een bepaalde allergie hebben. Door stoffen met een machine te reinigen wordt het risico op allergieën verkleind.

Het schoonmaakmiddel dat wordt gebruikt is een tapijtshampoo die krachtig reinigt en een frisse geur afgeeft en biologisch afbreekbaar is. 

Ook is de SOS voorreiniger & vlekkenspray bij ons verkrijgbaar, die vlekken in tapijt en meubelstof direct oplost. Ideaal om als voorreiniger te gebruiken! De SOS voorreiniger verdrijft ook ongewenste geuren en is biologisch afbreekbaar. 

Uiteraard helpen we u graag verder. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

De merken die wij o.a. verkopen zijn