3D-wandbekleding

Het klinkt heel innovatief en futuristisch, en eigenlijk is het dat ook: 3D-wandbekleding. Het gaat om muurbekleding met driedimensionale structuren die zorgen voor een uitstraling van bijvoorbeeld leer, kokosnoot of bamboe. Een waar kunstwerk aan de muur. De 3D panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.

Materialen en motieven 3D-wandpanelen

De 3D-panelen zijn gemaakt van ‘milieumateriaal’, zoals plantaardige vezels, suikerrietstelen , bamboe en sloophout. Er zijn veel verschillende motieven beschikbaar, waarmee binnen elke ruimte een eigen sfeer kan worden gecreëerd. U kunt zelf bepalen hoeveel oppervlakte er met 3D-panelen wordt bekleed.

Geluiddempend en brandwerend

De 3D-muurbekleding steekt naar buiten uit. Tussen de wand en het 3D-paneel zit dus een holle ruimte. Zo ontstaat geluiddemping en is een 3D-wandpaneel  ook nog eens brandwerend. Kleuren, motieven en oppervlakte zijn helemaal door u te bepalen. Zowel in huizen als in lunchrooms, restaurants, hotels, kantoren en winkels is deze vorm van wandbekleding een bijzonder fraaie toevoeging.

Uiteraard helpen we u graag verder. Heeft u vragen over 3D-wandpanelen? Neem contact met ons op.

De merken die wij o.a. verkopen zijn