Vloeren leggen

Vloeren worden gelegd door vakbekwame stoffeerders die door ons zijn opgeleid en in dienst zijn. Zeker wanneer ruimtes veel hoeken bevatten of er sprake is van hoogteverschil, zijn er de nodige uitdagingen. Onze medewerkers zijn ervaren en gewend om hiermee om te gaan. Zij zorgen dat ondervloer, vloer, plinten, lijm en strips snel en goed worden gemonteerd. Dat biedt u de zekerheid te kunnen vertrouwen op een vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

Mogelijkheden en werkwijze vloeren leggen

Het ruime assortiment aan (onder)vloeren in onze winkel omvat harde en zachte vloeren. Bij harde vloeren kan worden gedacht aan materialen als laminaat, hout, pvc, parket en vinyl. Zachte vloeren zijn bijvoorbeeld vloerbedekking of tapijt. Als u nog geen keuze hebt gemaakt kunt u in onze winkel veel verschillende soorten vloeren zien, materialen voelen en vergelijken. U doet ideeën op en waar nodig geven wij een passend advies.  

Alle (onder)vloeren hebben hun unieke eigenschappen. Bij het adviseren en leggen houden we uiteraard rekening met bijvoorbeeld vloerverwarming, geluidsreductie en het eventueel zwevend of verlijmd leggen van een houten vloer.

Contact

Uiteraard helpen we u graag verder. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

De merken die wij o.a. verkopen zijn