Trappen stofferen

De trap is een veelgebruikt, maar onderbelicht onderdeel van het interieur. Gelukkig wordt de trap steeds vaker als volwaardig onderdeel van het interieur gezien en nemen mensen bij een verhuizing ook de trapbedekking onder handen.

Materiaalkeuze

Wij zijn gespecialiseerd in het bekleden van trappen met tapijt, PVC en marmoleum. Het voordeel van tapijt is dat dit een geluidsdempende werking heeft en het de kans op uitglijden kleiner maakt. PVC is beschikbaar in veel soorten en kleuren waardoor u de keuze hebt in PVC met bijvoorbeeld een houtlook of een moderne uitstraling. PVC wordt geplaatst met behulp van overzettreden. Deze worden over bestaande treden heen aangebracht . Hierdoor ontstaat tijdens de renovatie weinig afval en kan vrijwel direct gestart worden met de renovatie. Het grote voordeel van marmoleum is dat het zeer slijtvast is en makkelijk schoon te maken.  

Kosten trappen stofferen

De uiteindelijke prijs is o.a. afhankelijk van materiaalkeuze, of het gaat om een dichte of open trap, het aantal treden, stofferen van de zijkanten en het ondertapijt. Onze ervaren stoffeerders zorgen voor een prachtige resultaat.

Contact

Uiteraard helpen we u graag verder. Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

De merken die wij o.a. verkopen zijn