Buitenschilderwerk

De uitstraling van een woning of bedrijfspand hangt nauw samen met het buitenschilderwerk. Naast de bescherming die een goede verfbehandeling biedt, is die uitstraling van grote waarde. Niet alleen voor het aanzien, maar ook voor de waarde (vermeerdering) van uw huis is het belangrijk dat het schilderwerk van hoge kwaliteit is.

Wanneer het buitenschilderwerk vernieuwen?

Buitenschilderwerk wordt helaas te vaak en te lang uitgesteld. Gek genoeg, kunnen we wel zeggen. Want het Nederlandse klimaat is nogal wispelturig. Wind, regen, hagel, zon en temperatuur-wisselingen. Al die aspecten hebben veel invloed op het schilderwerk. Dat geldt zeker in de kustgebieden waar wij actief zijn, zoals Westland, Den Haag en Rotterdam. In die gebieden hebben zand en zout een extra weerslag op de woning. Het schilderwerk heeft hier meer te lijden.  Belangrijk dus om er geregeld aandacht aan te besteden!

Buitenschilderwerk is eens in de vijf jaar aan vernieuwing toe. De exacte levensduur verschilt per woning. Het is tijd om de buitenboel in de verf te laten zetten bij :

  • verkleuring en vervaging die ontstaan door zonlicht;
  • blaasjes of scheurtjes; ontstaan door een te vochtige ondergrond of meerdere verflagen;
  • poederen of loslaten van de verf; poederen betekent het ‘afgeven’ van de verf;
  • beschadigingen; houtrot en bladderende verf  te herkennen aan de zwarte/roestbruine verkleuring van het hout, en de vochtigheid.

Stappenplan:

Wanneer u ons benadert voor binnenschilderwerk doorlopen we altijd de volgende stappen:

  1. Advies:  op locatie beoordelen wij de situatie en geven u een advies op maat.
  2. Offerte: in de offerte staan alle werkzaamheden duidelijk beschreven. 
  3. Uitvoering: indien wij het werk mogen uitvoeren, dan verzorgen we het hele traject, zoals: het aanbrengen van de ondergrond, uitvoeren van hoogwaardig  schilderwerk en het achterlaten van een opgeruimde en nette ruimte.  

Onze inzet:  prachtig schilderwerk, vakwerk door professionals, een frisse uitstraling en een tevreden klant.

Wij laten uw wensen graag uit de verf komen. Voor meer informatie kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. 

De merken die wij o.a. verkopen zijn