Binnenschilderwerk

Goed schilderwerk verlengd  de levensduur van uw bezit  en het  is een plezier om naar te kijken. Een niet onbelangrijk bijkomend voordeel is dat de waarde van uw kostbare bezit blijft behouden. Alle reden dus om regelmatig het schilderwerk bij te laten houden door onze vakbekwame schilders. Het verdient zich ruimschoots terug.

Wanneer het binnenschilderwerk vernieuwen?

Binnenschilderwerk wordt door veel mensen uitgesteld tot het moment dat er zichtbare schade is. Bladerende verflagen en vochtplekken, we kennen het allemaal. Terwijl goed onderhouden binnenschilderwerk uiterst belangrijk is en zorgt voor een fris en verzorgd interieur.

Het is tijd om binnenschilderwerk uit te laten voeren bij de volgende signalen:

  • zichtbare slijtage; als het schilderwerk vervaagt op vaak belaste ondergronden;
  • vocht zichtbaar wordt: vooral vochtplekken op wanden;
  • schimmels die de kop opsteken: in vochtgevoelige ruimtes ontstaan op muren of plafonds snel zwarte en groene schimmelplekken. Die zijn ongezondheid en dienen te worden aangepakt;
  • hout dat in de woning gaat rotten: repareren van houtrotplekken voeren wij voor u uit. Het is verstandiger om tijdig uw woning te laten schilderen en zo houtrot te  voorkomen!

Het is in alle gevallen duidelijk dat voorkomen beter (en goedkoper!) is dan genezen. Ons advies is om kozijnen, deuren, muren en plafonds zeker eens in de 5 jaar een onderhoudsbeurt te geven.

Stappenplan:

Wanneer u ons benadert voor binnenschilderwerk doorlopen we altijd de volgende stappen:

  1. Advies: op locatie beoordelen wij de situatie en geven u een advies op maat.
  2. Offerte:  in de offerte staan het schilderwerk en eventueel andere opties die van toepassing zijn zoals kleuradvies, behangwerk of het leggen van vloeren
  3. Uitvoering: indien wij het werk mogen uitvoeren, dan verzorgen we het hele traject, zoals: het aanbrengen van de ondergrond, uitvoeren van hoogwaardig  schilderwerk en het achterlaten van een opgeruimde en nette ruimte.

Onze inzet: duurzaam en vakkundig aangebracht schilderwerk, nette ruimtes en een tevreden klant! 

Wij laten uw wensen graag goed uit de verf komen. Voor meer informatie kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. 

De merken die wij o.a. verkopen zijn