Sosef-Knaap Schilderwerk

Met 9 vakschilders en een eigen stoffeerder is ons bedrijf in staat mooie binnen- en buitenschilderwerken te leveren. Schilderwerk, behangwerk, plafond en wanden spuiten, het leggen van harde en zachte vloeren. In ruim 80 jaar tijd hebben wij ons sterk ontwikkeld in diverse werkzaamheden. Schilders die vakkennis bezitten en kwaliteit leveren daar staan wij voor.

De schilders van huis uit!

Sosef & vd Knaap is inmiddels een breed begrip geworden in het westland, die al sinds 1937 ingeschakeld kan worden voor al uw schilderwerk. Onze schilders werken alleen maar met de beste producten voor het beste resultaat. Alle verven zijn van zeer goede kwaliteit en daarom zeer duurzaam. Zo werken wij met Sikkens en Wijzonol en andere duurzame producten.

Meerwaarde

Goed schilderwerk zorgt voor meerwaarde: een plezier om naar te kijken en het behoud van uw kostbare bezit. Alle reden dus om uw woning regelmatig te laten voorzien van een nieuwe verflaag. Want verf beschermt, verf verfraait.
Wij kunnen uw houtrot reparaties ook uitvoeren, maar tijdig uw woning laten schilderen voorkomt houtrot en dus dure reparaties!

Uiteraard helpen we u graag verder. Heeft u vragen over het schilderwerk? Neem contact met ons op.

De merken die wij o.a. verkopen zijn