Over Sosef-Knaap

Al in 1937 richtte Cor Sosef een schildersbedrijf op aan de Dijkstraat 72 te Honselersdijk. In de jaren 60 is de bedrijfsnaam omgedoopt in Gebr. Sosef, waarna in 1994 de naam veranderde in Wim Sosef & Zn. In 1999 nam Erik Sosef het roer over van vader Wim. In januari 2001 werd de samenwerking aangegaan, vanuit  een overname,  met Hans van der Knaap uit Monster.

Historie

Al in 1937 richtte Cor Sosef een schildersbedrijf op aan de Dijkstraat 72 te Honselersdijk. In de jaren 60 is de bedrijfsnaam omgedoopt in Gebr. Sosef, waarna in 1994 de naam veranderde in Wim Sosef & Zn. In 1999 nam Erik Sosef het roer over van vader Wim. In januari 2001 werd de samenwerking aangegaan, vanuit  een overname, met Hans van der Knaap uit Monster. In 2003 werd besloten om met één naam en één gezicht naar buiten te treden, te weten: Sosef & v.d. Knaap. In 2017 zijn de nieuwe website en huisstijl gelanceerd en is de nieuwe bedrijfsnaam Sosef-Knaap geïntroduceerd.

Sosef-Knaap begon als schildersbedrijf en is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. We richten ons op woningen, bedrijven, scholen en stichtingen. Na al deze jaren genieten wij, Erik en Antoinette Sosef, als eigenaren nog elke dag van ons werk. En… van ons dorp Honselersdijk.

Persoonlijk klantcontact

Het bijzondere aan Sosef & v.d. Knaap is dat het bedrijf een breed inzetbaar is en daarbij het persoonlijke karakter heeft behouden.  Tijdens de werkzaamheden gaat Erik vaak langs om te kijken of alles naar wens verloopt en om advies te geven. Klanten stellen dit erg op prijs en zelf vinden we het klantcontact niet alleen plezierig, maar hechten daar veel waarde aan.

Betrokken bij het verenigingsleven

Naast ons bedrijf zijn wij intensief betrokken bij voetbalvereniging SV Honselersdijk. Al negen jaar zijn wij hier shirtsponsor en na 3 jaar voorzitterschap van de vereniging, heeft Erik Sosef nogmaals 3 jaar bijgetekend. Hij zegt hierover ‘wij zijn van mening dat het belangrijk is om betrokken te zijn bij het dorp en de vereniging. De voetbalclub betekent veel voor Honselersdijk. Al die mensen die plezier beleven aan het verenigingsleven zoals spelers, ouders, supporters, vrijwilligers, sponsoren en  leiders. ‘Dat is toch geweldig’!

 

Medewerkers:

Antoinette Sosef

Eigenaresse

Alice

Winkelmedewerker

Marjon

Winkelmedewerker

Erik Sosef

Eigenaar

Ronald

Schilder

Lorenzo

Schilder

Ger

Schilder

Jos

Schilder

Mano

Schilder

Marley

Schilder

Erik

Stoffeerder

De merken die wij o.a. verkopen zijn