Sosef-Knaap Interieur

Wij hebben onze showroom uitgebreid met interieur om onze bestaande maar ook toekomstige klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het is een sfeervolle ruimte die ingericht is met comfortabele banken, stijlvolle tafels, prachtige fauteuils, kasten, creatief 3D behang, verlichting en accessoires.

Gaat u verhuizen of verbouwen voor zowel uw woning of bedrijf/kantoor ruimte gaan wij graag de uitdaging aan om samen u een mooi ontwerp te realiseren. We onderscheiden ons niet alleen met onze kwalitatief goede producten, maar ook met persoonlijke aandacht en service.

Interieuradvies en ontwerp

Tijdens het eerste bezoek of afspraak in onze showroom inventariseren onze interieurontwerpsters wat uw woonwensen zijn.
Het samenstellen van een nieuw interieur kost tijd, wij vinden het belangrijk dat u dat beseft. U wilt tenslotte een goede keuze maken en u thuis voelen in uw nieuwe interieur. In een vervolg gesprek presenteren we u het interieurontwerp met materialen en een kleurenplan. Aan de hand daarvan word er gemeten en een offerte gemaakt.

Het grote voordeel is dat je met één aanspreekpunt te maken hebt. Wij werken met onze eigen schilders, behangers en stoffeerder. Dit word door onze klanten als zeer prettig ervaren.

De merken die wij o.a. verkopen zijn