Sosef & v.d. Knaap, ambacht en vakmanschap in één

Met 9 vakschilders en een eigen stoffeerder is ons bedrijf in staat mooie binnen- en buitenschilderwerken te leveren. Schilderwerk, behangwerk, plafond en wanden spuiten, het leggen van harde en zachte vloeren. In ruim 75 jaar tijd hebben wij ons sterk ontwikkeld in diverse werkzaamheden. Schilders die vakkennis bezitten en kwaliteit leveren daar staan wij voor.

In de winkel staat ons verkoopteam voor u klaar die u adviseren over verf, o.a. Sikkens verf, en de benodigdheden daarvoor, maar ook voor de woninginrichting van uw huis, kantoor, bedrijf of project. Denk aan raamdecoratie, gordijnen en behang.  Wij vinden het een uitdaging om voor ieder een interieur samen te stellen dat past bij uw budget, of dat nu heel groot of klein is dat maakt voor ons geen verschil.

Luxe hoeft niet altijd duur te zijn, met de juiste kleurcombinatie's maar ook de manier waarop je een gordijn confectioneerd krijg je een rijke uitstraling. En met de juiste accessoires maak je het helemaal af. Wij leveren voor u lampenkappen op maat van behang of stof maar ook kussens kunnen wij voor u maken in alle maten en kleuren.

Wij geven ook workshops kleur en moodboards maken, u bent dan heel bewust bezig met het kiezen van kleur en wat deze voor uw ruimte betekent. Leuk om te zien hoe enthousiast de mensen naar huis gaan en later terugkomen om alles uit te zoeken naar aanleiding van het moodboard.